دانلود پاورپوینت سلامت شير از توليد تا مصرف و اهميت تغذيه ای آن
قسمتی از متن....
•تقريبا تمامي مواد لازم براي رشد و ادامه زندگي انسان را دارا است
•از مهمترين منابع پروتئين حيواني
• نقش بسيار مهمي را در تامين كلسيم، فسفر، پروتيين و ويتامين هاي A و D دارند.
•نقش شیردر سلامت استخوان ها وبهبود ضعيت رشد
• دركاهش خطر بيماري هاي مزمن نظير استئوپروز، فشار خون و انواع سرطان ها نقش دارد
•توليد شير كشور از 6316 هزار تن در سال 1382به 9556 هزار تن در سال 1388 افزايش يافته است
• با اين وجود ميزان مصرف سرانه مواد لبني در كشورمان (90 كيلوگرم) در مقايسه با مصرف سرانه جهاني(155 كيلوگرم) اختلاف قابل توجهي دارد.
• بر اساس آخرين يافته هاي علمي در بررسي ارزش غذايي شير و فرآورده هاي آن، مصرف ساليانه 200 کیلوگرم از اين ماده ارزشمند را توصيه مي كنند
در 20 اسلاید اماده شده است
مبلغ واقعی 17,000 تومان 20% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 13,600 تومان
برچسب های مهم