مقدمه:
درك طبيعت توسط انسان دركي غريزي و دروني است. آلودگي فزاينده انسان امروز به زندگي در فضاهاي محدود و نازيباي شهري، اگر نگوئيم احساس آدمي را نسبت به جلوههاي طبيعي از بين ميبرد، حداقل تا حد زيادي ميتواند آن را ضعيف سازد.
عشق به طبيعت و پرورش گياهان و احداث باغ در ايران پديدهاي است كه از لحظهاي كه مردم وارد تمدن كشاورزي شدهاند با آنان همراه بوده و ريشه در انديشه و فرهنگ اين مرز و بوم دارد. از اين روست كه مردمان اين سرزمين عليرغم هجوم جلوههاي نامطلوب زندگي ماشيني هنوز دل از طبيعت برنكندهاند و همواره جايگاهي خجسته به آن بخشيدهاند.
باغ، كوشش و تلاش انسان خلاق براي ايجاد فضاهاي زيبا و بارور و الگويي نمادين از طبيعت است. باغ باز ساختن گوشهاي از طبيعت است در جايي كه زندگي ميكنيم.
طبيعت ايران سرشار تنوع و گوناگوني است: از سبزناي جنگلها تا آبي رنگ دريا و از چشم اندازهاي بيكرانة كوير تا غرور سر برآسمان كشيدة كوهستانها در اين تنوع بيپايان همواره چهار جلوة پايدار رخ مينمايند. آب، خاك، سنگ و گياه، انسان نيز براي دعوت طبيعت به زيستگاهش ناگزير به استفاده از همين چهارعنصر است، و تنها با درك عميق جلوههاي طبيعي است كه خواهد توانست الگوي كاملي از آن را بازسازي كند.
باغهاي صخرهاي نمودي از تلاش انسان در جهت بازساختن هرچه كاملتر ساختاريهاي مناطق كوهستاني در سطحي كوچكتر است. در اين فضاها سنگ و گياه عناصر غالب چشماندازند و در تركيب با هم فضاهاي طبيعي را القا ميكنند.
اغلب مردم زيبايي را تشخيص ميدهند و بين فضاهاي نامتعادل و يا زيبا و آرامبخش تفاوت ميگذارند. با اين وجود تاكنون در كشورمان كمتر به مباني علمي معماري فضاهاي سبز توجه شده است.
اين مختصر كوششي است جهت معرفي يكي از جنبههاي طراحي فضاهاي سبز، يعني باغهاي صخرهاي
تعداد اسلاید : 52 اسلاید
فرمت فایل: پاورپوینت ppt و قابل ویرایش
آماده برای : ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس
مبلغ واقعی 15,000 تومان 10% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 13,500 تومان