دانلود پاورپوینت با موضوع تدابير خوردن و آشاميدن
تعداد اسلاید: 82 اسلاید
فرمت فایل : پاورپوینت pptوقابل ویرایش
آماده برای : ارائه و چاپ
قسمتی ازمتن اسلایدها :
1- تأثیر به ماده (انواع غذا)
2- تأثیر به کیفیت (انواع ادویه)
3- تأثیر به خاصیت (سم یا پادزهر)
1- غذای مطلق (زرده تخم مرغ، گوشت لطیف، گندم)
2- دوای مطلق (دارچین و زنجبیل، فلفل)
3- غذای دوایی (کاهو، کدو، انگور)
4- دوای غذایی (سیر، توت، خرما)
5- ذوالخاصیه (پادزهر یا سم)
روغن گاو، سیب، جدوار
افیون، سم مارها
1- صالح الکیموس و فاسد الکیموس
2- لطیف و کثیف
3- کثیر الغذا و قلیل الغذا
مبلغ واقعی 17,000 تومان 20% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 13,600 تومان
برچسب های مهم