فروشگاه تخصصی فایل های تحقیقات دانشجویی ،تحقیق دانش آموزی, پاور پوینت دانش آموزی ,پاور پوینت دانشجویی

محل لوگو

دانلود پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی


دانلود پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی

دانلود پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی

قسمتی از متن...

در حقیقت آخرین مرحله در پروسس ماهی منجمد است و عبارتست از افزایش درجه حرارت به صفر درجه و به این ترتیب کریستالهای یخی ذوب شده و بتدریج جذب نسوج می گردند.
اگر انجماد و نگهداری سرد و خروج از انجماد بطور سریع انجام شود ، بین خصوصیات ماهی ذوب شده و ماهی تازه اختلافی نیست . در غیر اینصورت ماهی خشک ، فیبری و ارزش کیفی کمتری خواهد داشت.

—ماهی ها را روی سینی های سوراخ دار قرار داده وآنها را —روی چرخ هائی بنام ترولی TROLLYقرارداده در تونلهائی با ارتفاع کمتر از 2 متر انتقال میدهند سپس هوا روی سینی ها دمیده میشود . —سرعت هوا 8 متر برثانیه ودمای 20 درجه سانتی گراد —هوا باید اشباع از رطوبت باشد تا از کاهش رطوبت سطحی و خشک شدن محصول جلوگیری کند. هواSPRAYFINEمیشود. —اگر محصول بسته بندی باشد ,زمان انجمادزدائی بیشتر ولی کاهش رطوبت سطحی کمتر —فاصله سینی ها باید دوبرابر بلوکهائی باشد که انجماد زدائی می شوند . —به دو طریق پیوسته وناپیوسته انجام می شود.

 

این فایل در 28 اسلاید اماده شده است


مبلغ واقعی 17,000 تومان    20% تخفیف    مبلغ قابل پرداخت 13,600 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۱ اسفند ۱۳۹۶               تعداد بازدید : 413

برچسب های مهم

فروشگاه تخصصی فروش فایل ها و تحقیقات دانشجویی ودانش اموزی

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما