دانلود پاورپوینت روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی
قسمتی از متن...
در حقیقت آخرین مرحله در پروسس ماهی منجمد است و عبارتست از افزایش درجه حرارت به صفر درجه و به این ترتیب کریستالهای یخی ذوب شده و بتدریج جذب نسوج می گردند.
اگر انجماد و نگهداری سرد و خروج از انجماد بطور سریع انجام شود ، بین خصوصیات ماهی ذوب شده و ماهی تازه اختلافی نیست . در غیر اینصورت ماهی خشک ، فیبری و ارزش کیفی کمتری خواهد داشت.
ماهی ها را روی سینی های سوراخ دار قرار داده وآنها را روی چرخ هائی بنام ترولی TROLLYقرارداده در تونلهائی با ارتفاع کمتر از 2 متر انتقال میدهند سپس هوا روی سینی ها دمیده میشود . سرعت هوا 8 متر برثانیه ودمای 20 درجه سانتی گراد هوا باید اشباع از رطوبت باشد تا از کاهش رطوبت سطحی و خشک شدن محصول جلوگیری کند. هواSPRAYFINEمیشود. اگر محصول بسته بندی باشد ,زمان انجمادزدائی بیشتر ولی کاهش رطوبت سطحی کمتر فاصله سینی ها باید دوبرابر بلوکهائی باشد که انجماد زدائی می شوند . به دو طریق پیوسته وناپیوسته انجام می شود.
این فایل در 28 اسلاید اماده شده است
مبلغ واقعی 17,000 تومان 20% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 13,600 تومان
برچسب های مهم