فروشگاه تخصصی فایل های تحقیقات دانشجویی ،تحقیق دانش آموزی, پاور پوینت دانش آموزی ,پاور پوینت دانشجویی

محل لوگو

دانلود پاورپوینت روش های نگهداری مواد غذایی


دانلود پاورپوینت روش های نگهداری مواد غذایی

دانلود پاورپوینت روش های نگهداری مواد غذایی

فهرست

روش حرارتی

استریلیزاسیون :

پاستوریزاسیون :

استفاده از سرما

سیستمهای ایجاد کننده سرما در صنعت

فریز کردن

رفع انجماد از مواد غذایی

خشک کردن

خشک کردن مصنوعی

مزایای خشک کردن

تغلیظ

تخمیر

استفاده از تخمير براي نگهداري مواد غذايي

مزاياي تخمير

عمل آوری و شور کردن

عمل آوری گوشت

 

این فایل در 36 اسلاید اماده شده است

 


مبلغ واقعی 17,000 تومان    20% تخفیف    مبلغ قابل پرداخت 13,600 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۳۰ بهمن ۱۳۹۶               تعداد بازدید : 496

برچسب های مهم

فروشگاه تخصصی فروش فایل ها و تحقیقات دانشجویی ودانش اموزی

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما